what if you joined this
hvordan høres dette ut:
Wedding day
vi fotograferer som om det er et ekte elopement
Det vil si: - vi fotograferer paret som gjør seg i stand, vi lager wedding flatlays med utsøkte detaljer, vi følger paret gjennom ulike settinger igjennom dagen, og helt frem til de (forhåpentligvis) hopper i bassenget på slutten av kvelden!
Historiefortelling
Hvorfor er dette lurt?
Jo, fordi slik er det jo når man blir booket inn til en slik type fotografering. Da har du ditt par som du er med et gitt antall timer, og du er med på mer sammen med dem. Du fanger historien på en annen måte med detaljbildene dine, med det som skjer i mellom "de oppstilte" (men uoppstilte) bildene.
Magiske stylinger
slik at du får utsøkte bilder
Siden vi er i en villa har vi mulighet til å style et bord eller en piknik, og disse utsøkte detaljbildene er det som vil være med og løfte porteføljen din til et nytt nivå!
Hvem drar du på tur med?
May Hege Paulsen
@lyckliga
@grillpiken
May Hege er en profesjonell fotograf med forkjærlighet for relasjoner mellom mennesker. Hun reiser dit livet tar henne, og tror på at det finnes noe vakkert i alt, vi må bare lære oss å se. May Hege brenner for utvikling og inspirasjon og elsker å se mennesker finne sin vei. Med seg til Italia har hun Oda.
Oda har 20 års bakgrunn fra matprat, melk.no og TINE. Hun er fast i troen på det meste kan fikses med et enkelt og godt måltid. Booker helst restaurant før fly og hotell. Oda har hatt hus i Italia i over 10 år, snakker språket og er på generell basis en veldig, veldig god person.
Jeg, May Hege, startet å fotografere for 12 år siden. Sånn på ekte for å bruke de ordene. Jeg gikk kurs og prøvde, feilet, prøvde igjen. Jeg ble assistenten til en av landets mest velrennomerte fotografer, Mona Nordøy, og sammen hadde vi oppdrag med kjente fjes og mennesker for magasiner, bøker, showplakater og reklame.
Jeg gikk etterhvert over til å åpne mitt eget studio, og den dag i dag driver jeg på fulltid med bryllup, gravide, barn/familier og konfirmanter.
Reiser er en stor lidenskap for meg, og når jeg kan kombinere foto + reise har jeg det aller best.
Jeg vil dele, inspirere, hjelpe og utvikle.
hvor står du nå, hvor skal du?
gi deg selv
Hvert bryllup jeg fotograferer, hvert nye oppdrag jeg har går jeg inn i med ambisjonen om at det skal bli mitt beste hittil. For kunden selvsagt, men også for meg. Uten utvikling står vi stille. Og stille er ikke noe sted å stå. For å endre noe, må vi gjøre endringer. Utfordre oss, tørre noe mer, lære noe mer.
vi er vår egen lykkes smed
de sjansene du tok, eller de du ikke tok?
Du flyr til Milano, du blir hentet der. Ikke tenk på det. We fix!
Vi leier en fantastisk villa! Vi snakker utsøkt, lekkersmekker med italiensk vibe og vi har denne som backdrop for vår elopement. Tro meg, dette blir EPISK!
Det blir god mat, vin for de som vil og fotograferinger i nydelige omgivelser.
Målet å gi deg en boost av inspirasjon, energi, nye tips, triks og kunnskap samt at du skal få jobbe med din portefølje både opp mot de som vil gifte seg i inn- og utland OG hvem vet -kanskje du lander et oppdrag for en brudekjole- eller dressdesigner?
- fotografering av brudepar som gir hverandre sine løfter i solnedgang
- fotografering med begge parter i paret under forberedelser
- kveldsfotografering av paret som hopper i vannet
- parfotografering på formiddagen i nydelige omgivelser
- morgenfotografering i Varenna, kjent osm en av de vakreste byene rundt Lago di Como
- fotografering av nydelige detaljer som wedding flatlay, dekking og veiledning i hvordan inkludere omgivelser i fotograferingen din
DETTE ER INKLUDERT:
PRIS:
23900 kr
Du kan betale med følgende alternativer:
1. hele summen med det samme, 23900 kr
2. dele i 2 a 12250 kr, 24500 kr totalt
3. dele i 3 a 8335 kr, 25005 kr totalt
Forfall 1: 01.09.2024
Forfall 2: 01.10.2024
Eller du kan betale med Svea under her og velge din egen oppdeling.
pssssssst!
Location
italy
“I never dreamed about success. I worked for it.”
—Estée Lauder
spørsmål og svar
Trenger jeg å være etablert bryllupsfotograf?
01
Nei, det behøver du ikke. Men du må være ferdig med å fotografere på auto da det ikke er lagt opp til å lære bort basisinnstillinger. Fokus er posering, tips og leke med kameraet.
Til hvilken tid skal jeg booke fly?
02
Mandag 14/10 er ankomstdag. Du blir hentet på Malpensa, flyplass i Milano. Vi kjører derfra senest kl 15.00.
Jeg trenger tilpasset mat
03
Vi er i et vanlig kjøkken så vi kan dessverre ikke garantere at det ikke finnes noe spor av visse matvarer der. Hvis du trenger et tilpasset kosthold anbefaler vi at du tar med det som du er mest sensitiv på selv.
Får vi bruke bildene vi tar fritt?
04
Det får dere absolutt! Kontakt modeller hvis noe skal publiserer andre steder enn deres egen markedsføringskanaler.
Kan jeg trekke meg?
05
Påmeldingen er bindende, men du kan selge din billett hvis du blir forhindret fra å dra.
Hva med hjemreise?
06
Onsdag 16/10 er hjemreisedag, vi er på Malpensa senest kl 13.00
this unexpected adventure starts in
Oppsummering
Vi ankommer en fantastisk villa hvor vi første kveld kan ta med ro. Det blir en lett prat hvor vi alle blir kjent, og det er også mulighet til å bli fotografert i de fantastiske omgivelsene i og rundt villaen. Vi går sammen to og to og fotograferer hverandre og jeg lager bakomfilmer til reels til dere.
-
Dag 2 fotograferer vi brudeparet som gjør seg i stand, vi har en parfotografering av dem hvor vi virkelig utnytter vår luksuriøse villa og magiske hage. Vi fotograferer når de leser sine løfter til hverandre i solnedgangen, vi styler et lekkert bord og vi avslutter med med partystemning og bassenghopp hvis bassenget er åpent.
-
Dag 3 kjører vi avgårde i tide til å rekke en morgenfotografering i Varenna som er en av de vakreste byene ved Como-sjøen.
hvorfor ikke?
samle minner!
En liten lifehack fra meg!
Det gjelder å nyte livet mens du lever!
Hvis du har mulighet: tilbring helgen før workshopen i Milano, alene, sammen med en venn eller partner. Ta toget til Malpensa på mandag og vi henter deg der!
Tenk deg, like før november er her, så jukser du litt og reiser til Italia for årets siste gelato.