Et sommerbryllup. Så etterlengtet, så nøye planlagt. Dagen er med i bevisstheten i en lang periode, mye skal huskes på, mye skal ordnes også er plutselig dagen der. Den som virket som et passelig antall måneder unna får fart på seg og kommer løpende når det nærmer seg. I full galopp!

Da er det lett å bli stresset. Nøkkelen til å unngå stress er planlegging. Delegering. Alle har sine oppgaver. Skuldrene kan senkes og du kan være tilstede. Tilstede i øyeblikket, på dagen din. Da det blir dere, og kjærligheten feires sammen med de du er glad i.

Lisa og Marius´ dag var nettopp slik. En rolig dag hvor alt fløt bra. Stresset var lavt og kosen var høy. Det gjenspeiler dem som personer. Herlige, rause mennesker som innbyr til god atmosfære hvor enn de er. Det er godt å være rundt dem rett og slett!

Rammen for bryllupet var helt strålende. Presten i Ullensaker kirke er en fin mann, med sans for det utradisjonelle. En vielse med han er aldri kjedelig, det tror jeg alle kan være enige i. Det var både latter og tårer i kirken, noe bildene viser.

Selskapet på Aaraas Gård var nydelig. Vertskapet der er så utrolig hyggelige! De gir så mye av seg selv i møte med sine gjester. Jeg kan virkelig anbefale de, uansett hva slags selskap du skal ha.

Jeg sitter igjen med så mye etter dette bryllupet. Alle øyeblikkene gjennom hele dagen, fra jeg møtte opp i Lillestrøm til brudgommen kl 10 til jeg forlot festglade mennesker et halvt døgn senere. De nydelige barna, det vakre brudeparet, herlig familie og venner, og den hysterisk morsomme forlovertalen til brudgommen. Gurimalla, jeg lo så tårene spratt!

Det var en varm dag. På mange måter. Takk for at jeg fikk æren av å forevige dagen deres.

Takk for at jeg i ettertid fikk tidenes hyggeligste gave, en stor eske fylt med overraskelser! Og takk for at dere sa disse fine ordene om meg:

«Vi er veldig glad for at du ville følge oss. Du er rolig, diskrét og behagelig, og ikke minst dyktig.»

Jeg er heldig, jeg.

Takk for tilliten, takk for kjærligheten!

Alt godt for fremtiden.

Deres May Hege. <3

____________________________________________________________________

Frisør og make up: Marianne Hyldmo​
Blomster: Marie hos Finn Schjøll Blomster

 

Leave A

Comment

Så gøy hvis du vil legge igjen en kommentar!